Rólunk

Rólunk

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont 2000 óta működő szemészeti magánintézet, sok tízezer vizsgálattal és sikeres kezeléssel a háta mögött. Orvosaink és tanácsadó asszisztenseink tudásuk folyamatos fejlesztése mellett rendszeres résztvevői és előadói tudományos kongresszusoknak. Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük - a hazai magán egészségügyi szolgáltatók közül elsőként - az egyik legrangosabb hazai minőségi elismerést, a Magyar Minőség Társaság által meghirdetett 2015. évi Magyar Minőség Háza díjat.

Évről évre egyre többen keresik fel intézetünket olyan szemészeti panaszokkal, melyek hátterében könnyen kezelhető vagy akár súlyos betegségek állnak. Kiemelt figyelmet fordítunk a szemészet új diagnosztikai és kezelési lehetőségeire. Tapasztalt szakorvosaink minden hozzánk fordulónak megfelelő segítséget tudnak nyújtani.

Gyermekszemészeti szakrendelésünk várja azokat a családokat, akik szűrő vagy ellenőrző vizsgálatra szeretnék hozni csemetéiket vagy felmerült a gyanú, hogy gyermekük látásával valami probléma lehet. Már három hónapos kortól fordulhatnak hozzánk. Intézetünk kellemes környezetben, nyugodt körülmények között várja Önt és családját.

Hitvallásunk

Intézetünk működésének alapelve a legkorszerűbb ellátás nyújtása a személyre szabott látásjavítás terén.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont munkatársainak legfontosabb alapelvei között szerepel a kiváló szakértelem megléte és fenntartása annak érdekében, hogy a vizsgálatok és a kezelések a legnagyobb biztonságban, gyorsan, fájdalommentesen és eredményesen legyenek elvégezve. Kiemelt figyelmet fordítunk a vevői elvárások teljesítésére, a cég humán erőforrásainak megóvására és fejlesztésére.