ISO 9001:2008 minőségi tanúsítvány

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont szigorú nemzetközi előírások szerint végzi szolgáltatásait: a szemészeti és gyermekszemészeti járóbeteg szakellátást, valamint az egynapos szemsebészeti tevékenységet. Mind az intézet irányítása, a páciensek kezelése és a beavatkozások kivitele, mind pedig az ezt biztosító tárgyi környezet az európai uniós minőségbiztosítási elvárásoknak megfelel. Mindezek a hazai és külföldi páciensek megelégedettségét és biztonságos szakellátását garantálják.A minőségirányítási rendszer bevezetésével és alkalmazásával célunk az volt, hogy tevékenységünket hivatalosan is a legmagasabb szintű elismerésben tudhassuk.

Minősített környezettudatosság (EMAS)

Az Optimum Látásjavító Lézerközpontot üzemeltető Premed Pharma Kft. 2006-ban megkapta az Európai Unió környezetvédelmi minősítését, az EMAS-t. Célunk, hogy környezetirányítási rendszerünk segítségével a tevékenységünkből adódó környezeti terhelést, a gazdasági szempontok figyelembevétele mellett mérsékeljük.

Ezért az egészségügy területén elsőként, és máig egyetlen szervezetként, továbbra is a nyilvánosságra épülő környezetirányítási rendszert működtet az Európai Parlament és Tanács 761/2001/EK rendeletének megfelelően, és teszi közzé Környezetvédelmi nyilatkozatát.